Zijn glutenvrije oreo's goed?

Als je geen gluten kunt eten, wees gerust wetende dat. De nieuwe glutenvrije Oreo's smaken hetzelfde als gewone Oreo's. Nabisco glutenvrije Oreos zijn ongeveer net zo gezond als originele Oreos bij het vergelijken van calorieën, vet, natrium en koolhydraatgehalte. Glutenvrije Oreo's bevatten iets minder zout dan originele Oreo's.

In een geblinddoekte smaaktest was het moeilijk om het verschil te zien tussen glutenvrije Oreo's en originele Oreo's. Voor degenen die darmproblemen hebben met de glutenvrije Oreos vraag ik me af hoeveel er tegelijk zijn gegeten. Gluten kan ook symptomen veroorzaken bij mensen die geen coeliakie hebben maar nog steeds gevoelig zijn voor gluten. Een pakje glutenvrije Oreos is ongeveer dezelfde prijs als een regulier pakket met Oreos of een familiepakket gewone Oreos in de VS.

Ik weet niet zeker wat er in de Cookie zit waardoor ik jeukte als een gekke vrouw, maar was blij om de glutenvrije Oreos te vinden, ze smaakten wel naar het origineel. Als je de glutenvrije Instagram-community volgt, of als je deel uitmaakt van de glutenvrije of coeliakie-subreddits (een subreddit is in feite een forum op het Reddit-platform over een specifiek onderwerp), zul je hebben gezien dat de helft van alle berichten op die platforms de eerste paar dagen over glutenvrije Oreo's ging na hun aankomst winkels. De glutenvrije OREO-producten zijn gecertificeerd door de Gluten Intolerance Group GFCO en zijn getest op minder dan 10 ppm gluten. Mijn vrouw Sydney wilde ik en ik zo wetenschappelijk mogelijk testen of Glutenvrije Oreo's hetzelfde smaken als gewone Oreo's.

Sinds ik coeliakie heb, heb ik al 4 jaar geen oreo gegeten en kon ik alleen de glutenvrije Oreo's proberen, maar mijn vrouw hoeft geen glutenvrij te eten. Het is meer dan tien jaar geleden dat ik gewone Oreos kocht en ik heb de glutenvrije knock-offs gegeten. Ik proefde ze later opnieuw, en nadat ik glutenvrije Oreo's had gegeten, liet ik de beoordeling vallen naar een 3 of 4 voor zowel hoe goed ze smaken als hoeveel ze smaken naar Oreos. Glutenvrije Oreo's lijken momenteel slechts in één pakketgrootte verkrijgbaar te zijn, terwijl originele Oreo's verkrijgbaar zijn in veel verschillende verpakkingsgroottes, en ze lijken vaker te worden verkocht in „Family Size” of „Party Size packs.

Ze gebruiken glutenvrije haver, en hoewel ik niet weet of de haver zelf gecertificeerd is, is het hele product dat wel.