Welk glutenvrij meel is het beste om te frituren?

Glutenvrije chef-koks zweren bij gierstmeel voor het paneren van gebakken vlees en vis in de pan. Wat is het beste type glutenvrij meel om kip te bakken? Ik heb ontdekt dat rijstmeel het beste type glutenvrij meel is om gebakken kip te maken. Ik gebruik een kopje voor beker glutenvrije meelmix voor alle doeleinden. Amandelmeel friet verrassend goed, net als maïsmeel.

Goed voor traditionele gerechten zoals gebakken kip, okra, enz. ik heb honderden heerlijke gezinsvriendelijke glutenvrije recepten gemaakt met eenvoudige stapsgewijze instructies. Ik kan je ook niet vertellen hoeveel ik het waardeer als iemand de tijd neemt om iets glutenvrij voor me te maken. Dit glutenvrije recept voor gebakken kip maakt gebruik van eenvoudige ingrediënten voor perfect sappige kip met een ongelooflijk knapperige, gekruide paneermeel.

Toen de eigenaar, Ari, van Proposition Chicken in San Francisco, me vertelde dat hij zijn exclusieve glutenvrije gebakken kiprecept met ons zou delen, dacht ik na over hoe ongelooflijk dit was. Mijn moeder bewaart een doos glutenvrije Bisquick bij haar thuis en gebruikt deze als vervanging voor veel dingen. Comfortvoedingsmiddelen zoals deze komen zelden voor in het glutenvrije rijk, of als ze dat doen, zijn ze niet erg goed. Geen grote verrassing dat een bedrijf met expertise in veel verschillende granen en een reeks populaire bakmixen glutenvrij is geworden.

Glutenvrij leren eten is gemakkelijk EN heerlijk als je recepten voor gefrituurde kip zoals deze hebt. Maar natuurlijk wist het verlangen of de behoefte om glutenvrij te gaan de hunkering naar gebak, pannenkoeken, gepaneerd voedsel en dergelijke niet, vandaar de aanval van glutenvrije meelmengsels en bakmixen die de markt hebben overspoeld. En persoonlijk heeft mijn man een auto-immuunziekte, dus hij is al bijna drie jaar glutenvrij.