Waar tarwe genshin impact?

Het ligt ten noordwesten van Springvale en ten noordoosten van Dawn Winery. Het ligt ten noordwesten van Springvale en ten noordoosten van Dawn Winery, als je eenmaal op deze plek bent, zul je zien dat er veel dozen, vaten enz. zijn waar je tarwe vindt in Genshin Impact. Hier kun je gemakkelijk tarwe kweken en malen.

Daarnaast kun je het ook kopen bij een winkel die je vindt. Je kunt tarwe krijgen op de weg van West Springvale, die is gemarkeerd in de afbeelding hierboven. Onderzoek elke winkeltent in het gebied, inclusief die in de buurt van Farrah, om meer tarwe te krijgen. De winkel bevindt zich naast de ambachtelijke plaats van Mondstadt.

Je kunt 100 per dag kopen in elke winkel. Er zijn talloze locaties, maar een gebied dat vooral de moeite van het bekijken waard is, is de weg van West Springvale. Letterlijk de weg ten westen van het schrijven op de kaart). Tarweitemtype Kookingrediënten Inventariscategorie Materialen Beschrijving Gouden zonovergoten kwastjes.

Moet worden vermalen tot meel voor verder gebruik. Hoe bron 1 onderzoeksbron te verkrijgen 2 Verkocht door Aoi, Blanche, Dongsheng en Kiyoko Wheat is een kookingrediënt dat wordt gebruikt in recepten om voedselproducten te maken. Je kunt tarwe kopen in Genshin Impact Grocery Shops in Mondstatd, Liyue en Inazuma. Het wordt verkocht door Blanche, Dongsheng, Aoi en Kiyoko.

Blanche, Dongsheng en Aoi verkopen elke dag 100 tarweartikelen voor de prijs van 100 Mora voor elk item. Je kunt dus 300 tarweproducten per dag kopen in deze drie winkels met 30000 Mora. De voorraad wordt na 24 uur gereset.